Tillykke! Som student kan du se tilbage på en masse hårde studieår, og samtidig se frem til en ny spændende tid med sabbatår eller videregående uddannelse. At blive student er noget, som de fleste ser frem til med glæde og forventning, og derfor er det også en begivenhed, der typisk bliver fejret lidt ekstra. I forbindelse er der nogle ting, som du med fordel kan have styr på. Hvis du vil være sikker på, at være godt klædt på til den festlige periode, kan du godt begynde forberedelserne nu, da der er rigtig mange om buddet, når foråret og sommeren for alvor melder sig.

Når du bliver student, er der tradition for at køre studenterkørsel. Her kulminerer flere års studieliv med en festlig køretur, hvor I kommer hjem til hvert enkelt i klassen. Udstyret skal være i orden på studenterrunden, og for at få mest muligt ud af dagen er det godt med en vogn, som har alt udstyret, så I kan holde festen kørende. Når I kører rundt mellem hinandens huse og nyder en masse kolde ål, foretrækker mange at skråle med på gode hits. Og det skal I bare gøre! Derfor har de fleste vogne også installeret et musikanlæg, så I kan synge om kap til jeres yndlingssange.

www.amok.as kan eksempelvis bestille en af de originale militærlastbiler, som er gjort i tip-top stand. !AMOK er et af Danmarks førende firmaer inden for studenterkørsel, og så kan I sagtens gå amok i jeres studentertid.

Ret nem mad

Når I besøger hinandens hjem, er det ikke unormalt, hvis der står en lille anretning klar. Her kan du ofte slippe afsted med nogle lette snacks, da I med sandsynlighed er godt mætte efter de mange besøg. Hvis du eksempelvis skal holde en større studenterfest for din familie, kan du nok ikke slippe afsted med gulerodsstænger og pølsehorn. Men midt i eksamenslæsningen og de mange andre studenterfester kan du nogle gange være en uoverskuelig opgave at finde ud af, hvad man så lige skal servere.

I den forbindelse kunne det blandt andet være en god ide med mad fra en måltidskasse. Med en måltidskasse slipper du for at spekulere over maden samtidig med, at du sparer tid på indkøb. Du får tilmed sunde og nemme retter, og alle råvarerne bliver naturligvis leveret lige til døren

Du kan eksempelvis bestille din måltidskasse hos RetNemt, hvor du finder mere end 600 spændende opskrifter, der er kreeret af Danmarks dygtigste madspecialister. Bestil nem mad til døren her, og læs om alt det, du også får med i en måltidspakke.