Det er efterhånden blevet svært at finde hoved og hale i alle de forskellige mobilabonnementer der er derude. I takt med at det er blevet nemmere for nye virksomheder at komme ind på markedet og sælge mobilabonnementer, er det også blevet noget sværere for forbrugeren at gennemskue markedet.

Vores guide til valg af mobilabonnement:

Nogen af de ting du skal være opmærksom på når du køber dit næste mobilabonnement er bl.a.

Mobilabonnement sammenligning:

Du kan sammenligne mobilabonnementer mange steder, men de bedste sider sammenligner alle sammen følgende:

Data:

Hvor meget data har dit mobilabonnement? Hvis du bruger internettet meget uden for hjemmet, er det en god ide at sørge for at man har minimum 1 gb fri data, da man ret hurtigt kan løbe tør. Ligeledes skal man sørge for at de kører 4G teknologi, således at man altid kan få den hurtigste adgang til nettet.

Fri tale:

Snakker du meget? Så skal du selvfølgelig sørge for at dit mobilabonnement har fri tale, da det ellers kan blive en dyr affære.

Fri SMS:

De fleste mobilabonnementer inkluderer nu om dage fri SMS, men sørg for at have styr på om det gælder.

Mobilabonnement priser:

Der er efterhånden ikke den store forskel i priserne fra de enkelte udbydere, men sammenlign priserne holdt op imod hvilke ting du får for prisen. Der kan være små detaljer der er gemt i mellem linjerne, så det er vigtigt man sørge for at læse godt.

Det er blot nogen af de ting man bør sammenligne inden man køber det næste abonnement. Derudover bør man huske at tjekke anmeldelser af de enkelte udbydere på forskellige sider såsom trustpilot. På denne måde løber du ikke ind i overraskelser over potentiel dårlig service, eller andre trælse ting. Ligeledes kan du altid lave en søgning efter brandsne på google og se om der dukker noget træls op.