Få installeret en trampolin i haven, og du har sikret dig, at familien har fået det bedste stykke legetøj nogensinde. Den kan bruges af alle i familien, og den er med til at sikre, at alle får godt med motion og rigeligt med frisk luft hele året rundt.

Det er nemt at sætte en trampolin op, og der er garanti for, at den kommer til at blive brugt flittigt. Vælg den rette model, sæt den op i haven, og du har givet familien det bedste til sjov og motion.

Hvilken trampolin skal det være?

Der findes mange forskellige modeller af trampoliner. For det første kan du vælge, om det skal være en, der er gravet ned i jorden, eller det skal være en, der står på solide ben på græsset. Der er fordele ved begge slags.

En nedgravet trampolin fylder mindre synsmæssigt, og så er den mere sikker at bruge. En trampolin på ben kan flyttes på. Afgør, om I skal have den ene eller den anden type trampolin. Herefter skal størrelsen og formen på trampolinen besluttes.

Der findes trampoliner i forskellige størrelser. Her kan du lade størrelsen på barnet og haven afgøre, hvilken størrelse jeres havetrampolin skal have. De findes også i forskellige former. Nogle er runde, andre er ovale, og nogle er firkantede. Der findes også nogle, flerkantede trampoliner.

Former er ikke så vigtig, hvis trampolinen primært skal bruges til leg og sjov motion. Hvis der skal dyrkes spring på den mere seriøst, så er den aflange model at foretrække. På den kan der kommer længde på springene.

Der kan også være forskel på, hvor godt en trampolin er affjedret. Tænk på det, hvis nogle tunge medlemmer af familien skal bruge trampolinen, eller hvis der skal dyrkes seriøse spring og hop på den. Desuden er sikkerheden meget vigtig.