Det er et meget klassisk dilemma, hvorvidt du bør benytte dig af den trådløse løsning eller holde dig til kablerne.

Mange danskere har i de sidste år, på stort set alle fronter det har været muligt, begivet sig ud i at slippe helt af med kablerne. Dette har for langt de fleste slet ikke en konsekvens, i og med at de benytter sig så lidt af internetforbindelsen, at den sagtens kan følge med.

Dette er i forhold til at bruge Facebook, Twitter, mailprogrammer og lignende, som ikke kræver voldsomt meget data.

Få hvad du betaler for – brug et netværkskabel

Hvis du derimod godt kan lide at streame eller downloade film og måske også giver dig i kast med nogle 4K-videoer på Youtube, ja så er det ikke altid at det trådløse netværk er lige effektivt. I hvert fald kan du være fuldkommen sikker på, at du ved at benytte dig af et netværkskabel, til hver en tid vil spare en hel del kroner og ører.

Dette skyldes, at de sendere der giver dig adgang til det trådløse internet, altid vil have tab. Derimod vil dit netværkskabel levere noget der minder om 99% af den netværksforbindelse der bliver sendt afsted. Altså kan du klare selv meget store opgaver, uden andet end et netværkskabel koblet i din computer.

I fremtiden forsvinder problemet – måske

I fremtiden vil du formodentlig ikke have brug for et netværkskabel. Der vil det trådløse signal være så godt, at du kan være på 4, 5 eller 30G (Hvad det end kommer til at hedde til den tid) og hente lige akkurat de filer du har brug for. Problemet er bare, at vi ikke er helt sikre på, hvornår dette bliver en realitet.

Så overordnet set, er der faktisk ikke ret mange gode grunde til, hvorfor du ikke skulle tage og købe et nyt netkabel og sikre dig den absolut bedste oplevelse hver evigt eneste gang. Du gør dig selv en abnormt stor bjørnetjeneste ved ikke at købe det, og det koster faktisk slet ikke ret mange kroner og ører.

Jeg håber meget på at du kan bruge mine råd til noget, og at du eventuelt har lyst til at smide en kommentar omkring din oplevelse!