Et par kysser blandt grantræer.

En af de helt store udfordringer for rigtigt mange mennesker i Danmark og verden over, er at finde den store kærlighed. Vi har opbygget et samfund, hvor det på den ene side ikke er acceptabelt at jagte kærligheden alt for voldsomt, men på den anden side også nærmest er et krav, at man finder sig den helt rigtige på et eller andet tidspunkt.

Jeg er personligt ikke så stor fan af den første del, men den anden kan dog i mange tilfælde hjælpes på vej. Dating sider på nettet er nemlig ved at blive rigtigt store og vigtige, hvilket betyder at det fortsat bliver lettere og lettere for os danskere, at kaste os ud i spillet og finde frem til denne helt store kærlighed som langt de fleste af os i bund og grund søger efter.

Er alle datingsider det samme?

I bund og grund så vil jeg mene, at langt de fleste dating sider er opbygget omkring det samme koncept. Dette giver naturligvis mening, i og med at alle siderne har det samme formål – nemlig at bringe dig sammen med andre mennesker.

Når det er sagt, er der dog rigtigt mange forskellige måder og nicher, som disse sider fokuserer på. Nogle sider går ganske enkelt bare ind og kommunikerer imod helt almindelige mennesker. Heriblandt møder vi Dating.dk, Zoosk og lignende, der ikke som sådan har et specielt koncept de kører efter. Andre sider er mere konceptbaserede og arbejder eksempelvis med blinddating eller kører med apps, hvor du kan swipe andre brugere.

Sidst men ikke mindst kommer niche datingsiderne, som har det tilfælles at de dækker en eller anden større eller mindre niche. De mest kendte indenfor dette er farmerdating og lignende, der går ind og dækker et marked af bondemænd og bondekoner, som ellers ikke rigtigt har haft en platform at finde kærligheden på.

Jeg håber meget på at du kan bruge ovenstående som en guide ind i kærlighedens land!